I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Eid


Assalamualaikum, its been a month I didn't post anythings since my life busy with world things.
Rindu webblog aku, rindu semuanya. Rindu pada semua orang. Heh out of topic plak. By the way, raya tahun ni tak sama macam raya dulu dulu. Raya sebelum ni raya kat rumah Nenek.

Tapi tahun ni raya kat rumah Mak & Abah. Feel awkward and a little bit sad bila adik beradik tak berada di sisi. Especially to my beloved brother and sister yang masingmasing beraya kat rumah mertua diorang.


Takpa, Amin faham korang semua tak seorang semua dah berpasangan. First day of raya pun aku dah sakit kan and kecik kan hati mak. and buat mak moody. Amin oh Amin, bila entah nak buat family aku happy. Maafkan Amin mak. Amin memang sah dicop anak derhaka.

Alhamdulillah still breathing and dapat beraya dengan Mak, Abah and Kak Nadia. Walaupun kita sekarang hanya berempat, tapi lepas raya pertama Alhamdulillah dapat juga raya Kak Yana, Abg Umair, Kak Sara and Abg Iwan.


Alhamdulillah raya seterusnya dapat beraya dengan Nenek, Pakcik & Makcik and saudara mara.
Kadang kadang kita fikir ikatan silaturahim ni tak penting, sebenarnya ia penting dari segalanya. Tanpa mereka kita tak berdiri tegak macam sekarang ni. Alhamdulillah I have one big happy family.


Kita kena fikir yang kita kat dunia tak lama, and appreciate every person yang came into our life. Nanti dah takda, takda guna nak menangis sebab that time kita baru menyesal nak appreciate dorang.

For my friend yang beraya without father or mother, both or beraya without saudara mara. Janganlah sedih, you guys tetap family dalam hati aku. Kita saudara sesama Islam. So dengan sesiapa kita boleh jadi saudara. Aku simpati to my bestfriend yang kehilangan Ayahnya on the day of my open house. Takziah Adib.


People comes and go when they bored. But people dead and gone when they have to. He loves them much more.

Al Fatihah to Arwah Ayah Adib, Mohd Rozlee bin Abd Rahman.

Mood Raya : OFF

No comments:

Post a Comment