I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Nadee.

Assalamualaikum hamba yang tidak berdosa.
Nadia Farhana Junaimee.
Rindunya aku pada kau Nadee!

16 June 1995

Pertama sekali, Nadia dan Keluarga, maafkan aku sebab banyak dosa aku buat pada family kau.
Teruknya aku, ni ke Amin yang kau kenal. Terukkan Nadia?
Aku tak sangka aku nak job tu for your brother wedding.
Sampai sekarang album tu takda lagi kat tangan kau.
Maafkan Amin, Abang Hairul Azli and Kak Julie.
You guys paid me, but I give no results.

Ok! Let's me explain.
Actually album tu siap next year after the wedding.
On 2012.
So, Amin hantar gambar kat kedai everything then
The albummaker tu give a damn to me.
Dia buat memang tak cantik.
So, Amin buat yang baru, hantar kat kedai lain.




After that, Aku hilang right?
Actually, Amin working for find a money to pay the second album yang dah siap kat kedai lagi satu.
That's why it takes time to me for giving the album to you guys.
Thats why i keep saying the album ada and ada.
Padahal kat kedai, tak amik lagi sebab duit dah habis bayar budak yang amik gambar and i need to find a money to pay for the second album.
Maafkan Amin sebab tak bagi service yang baik, sedangkan Amin merayu macam apa nak job tu.

Album tu ada pada Amin.
Bila masanya, Amin akan hantar ye, sebab Amin nak buat hardcopy lagi satu for my copy memories.

I don't knowla if the second one tak cantik jugak. Taktahula. Amin buat yang terbaik.
Now, Im still find a money to pay you back. Refundla sebab Amin memang tak layak dibayar.

Sorry Nadee and Family
Esp to Abg Hairul Azli and Kak Julie.

Nadee,
Kaulah kawan yang terbaik aku ada. Kau dengar semua masalah aku time sekolah dulu
Walaupun kau dah sekolah lain, kau tetap ada di friend list hati aku.
Serious talk, I miss those guys yang bagi aku happiness and kebaikan.
You guys lah kawan dunia dan akhirat. Tapi sekarang taktahulakan.
Aku pun dah lain, kau pun dah lain. Everything seems change right?

Maybe dunia dah nak kiamatkan?
Nanti tiba masa dan waktu yang sesuai.
Aku singgah rumah kau, and bagi everything.
Including your birthday present. :')


Dah lama aku simpan, tunggu masanya la birthday kau dah lepas.
Aku kan suka macam tu, bila dah lepas baru wish.

You grow big now eh Nadee? Besar dah. makin cantik.
Ayu je kau pakai tudung.
and I think kau dah ada boyfriend right?
I'm happy for you Nadee. You deserve to fall in love.
Everyone does.
Kalau boleh cepat naik pelamin. Nak rasa nasi minyak kau.
Haha.

Our dreams samakan? Nak jadi photographer.
Kau la kot. Aku memang takla.
First business je dah hancur.
InsyaAllah kita buka company samasama ya?
dengan bantuan kau jadi Head of Design Department.
All About Art.
Appreciate the Art.
Fans of Art.

Anyway Happy 19th Birthday.
Dah besar dah pun.
May Allah bless you and be good in here and hereafter.
Forgive for my wrongdoings towards you.


By the way, time aku nak cari gambar kau kt google.
Aku jumpa blog lama kau time kita sekolah rendah.
Maksudnya kau lagi lama buat blog dari aku.
Haha.
Bila aku baca blog kau sumpah berdekak.
Haha nice try Nadee. Haha



Aku tahu kau post something kat wall facebook aku.
Sorryla Nad, aku belum bersedia.
Kalau dah pun, mungkin aku jadi orang lain. Nama lain but everything is me.

Be Happy and Be Strong.
I know you facing a little problem but you're strong to fight it.
Sabar. Faith. :) Kau nak kawan lagi ke dengan aku?
Jahatkan aku....

p/s : Nadee, sorry sebab amik gambar tanpa pengetahuan kau. I want to show the world who the heaven is Nadee. So tahula siapa Nadee. Kecik comel molek. Thanks for everything. Thanks for being part of my life.

I AM Mean.



No comments:

Post a Comment