I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Happy Father's Day


Special post to my beloved Father : Nordin Mohamad a.k.a Dino

Assalamualaikum, Abah.
Firstly, Amin nak ucapkan terima kasih dan ribuan thank you sebab being a greatest dad in the world
Maafkan Amin sebab before this banyak sakit kan hati Abah.
Amin mengaku dalam keluarga dan adik beradik, Aminla yang paling nakal dan degil.
Lebih kasar, Anak paling derhaka Amin la orangnya.
Amin sayang Abah dan Mak.
Taktahula kenapa Amin tak pernah rasa puas apa yang Amin ada, padahal semua
Abah dah bagi kat Amin.
Amin tahu Abah dan Mak banyak kecewa sebab perangai Amin yang durjana ni.
Amin cuba untuk berubah dan berubah, tapi hanya sementara je.
Amin tak pernah nak jadi yang terbaik untuk Abah and Mak.
Even dalam setahun boleh kira berapa situation je Amin boleh buat Abah tersenyum.
Maafkan Amin bah.
I hope you forgive what im doing since I was born.
Towards you and our family.
Amin banyak kali menconteng arang kat keluarga kita.
Tapi Mak and Abah kuat nak berahsia dari cousin semua
Mak and Abah tahu yang Amin tanak malu.
Tapi Amin tak malu nak bercerita kat orang sebab Amin tahu Amin bukan orang yang baik.
Buat apa nak sorokkan kalau Orang tu memang tak baik right?
So Abah , Amin minta maaf sebelum Amin terbang kemana mana ke, naik ke atas ke?
kan? Amin sayang Abah dan Mak.
I cannot imagine my life without you.
Terima kasih untuk semuanya.
Thanks for being a great and good dad for our family.
I love you Abah forever and ever.

Your bad son, Amin.

No comments:

Post a Comment