I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

NNN

Assalamualaikum my sister, Noor Nadia Nordin. I hope u are doing well. I miss you so much. Btw you are the bestest violinist that i ever knew. You are star. Janganlah kecil hati bila kitorang judge about your violin playing. Kitorang nak test je yang Kak Ya ni. Kenalah kuat Kak Ya, nanti bila kerja nanti lagi macam-macam orang akan jumpa Kak Ya. Ye Violin memang susah, ni Amin bagi satu Istilah from myself. Ramai orang pandai kritik dan cakap besar, tapi bila sendiri kena? Speechless. Kite semua sama je Kak Ya. Manusia biasalah tak suka yang tak sempurna ni, semuanya nak sempurna. Padahal dia tahu yang sempurna itu hanya Allah SWT sahaja. Kak Ya janganlah kecik hati Amin cakap Kak Ya punya violin tak sedap. Tapi Amin still bagi nasihatkan untuk apa yang diperbetulkan. You are pro to play Violin. Amin pun tak pandai main, setakat gesekgesek boleh la. Amin minta maaf lah kalau ayat-ayat Amin cakap td tersinggung perasaan kak Ya. I knew kawan Kak Ya pun selalu cakap mcm tu kan? Ya Amin faham perasaan kak Nadia, you need support and courage from family kan? Kak Nadia, we always there for you. Ingatlah tak semestinya kekurangan dalam diri kita tak boleh majukan diri kita sebab kita masih ada kelebihan yang kita ada. In Shaa Allah, dengan daya usaha kak ya, rezeki tu ade dimana-mana je. So the moral of the story, banyakkan bersabar. I know u are strong even your body are like form 3. Kecil mana pun kakakku ini, kamu sentiasa menjadi kakakku untuk selamanya. Lagi satu ingatlah, always takes positive from what people said, Tak kisah la dia cerca marba or caci maki ke or kutuk ke? Just stay chill, be cool and calm and think positive. Allah suka hambaNya bersabar. Malah lagi sayang pada hambaNya. Amin minta maaf tau. I love you Kak Ya. you are the best violinist that i ever knew. Keep my words. I always pray for you happiness and future. Amin.

Your naughty brother,
NMA
- close your eyes and think something good.

No comments:

Post a Comment