I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Happy Birthday Friend - Jimmy


Assalamualaikum, Amin here. :) so here am i at 4:25 AM on 15  March, to wish my best friend's birthday. His name is Jimmy. Was born 15 March 1996. I love him so much *im not gay! . I wonder how could i live without him? He like my sibling. A supporter, a good listener and very stylish persons. Here you go!! :D 

 HAPPY 18th BIRTHDAY AZZIM BIN AZAM a.k.a Jimmy la sangat :p
15 March 1995

when we was form 3

Azzim going to far far away. *sorry i dont even know where u go bro

in topshop changing rooms

As a vocalist, New York Hotel 2012
City Square kot

So this is my friend, my brother of me when my real sibling not around.... lol and my good listener. He's very kind, lazy sometimes, a bit annoyed, talented person ( can be a singer, guitarist, percussionist and drummer boy) and very stylish person ( able to be a model soon ) .  if you want watch his cover and hear his sing, here's the link - Azzim's Video Cover
The fact of stylish you can see by yourself looking all the picture above. Not like me lousy stylish. :D

Assalamualaikum Azzim, Happy 18th Birthday, Semoga Allah sentiasa merahmati kawan aku sorang ni and be good in here and hereafter. Sebenarnya aku malu tau ni , kau tahula aku macam mana? Haha. Speechless kau tahu tak time nak tulis rumusan ni. Kesian kau, patutnya aku ada dengan time birthday kau. Sorry takdapat nak jumpa kau, sebab aku baru sahaja balik dari kampung. Don't worry i have present for you maybe late or maybe just a Doa i can give Jim. Sorry. :( By the way, semoga sihat selalu, jadi anak yang soleh dan mithali. I know in your family, you're the very responsible son. You're the good guy i ever know.I know before this you have do many mistakes but past is past. I want a latest Azzim, not the old one. So here it is right? you're change seems God give you a test. Alhamdulillah. Aku selalu doakan untuk kawan-kawan aku, termasukla kau jim. Aku tahu i'm the annoying friend that u ever know right? Yela bila ajak keluar je, aku asyik bertazkirah and berceramah. Aku tahu aku banyak berubahkan? tapi tak salah aku berubah untuk kebaikan. Bukan ape jim, i think about ur future. Aku tanak kau lost nanti. Selagi aku hidupla, selagi tu aku akan tolong kau. Aku tak kisah kau kawan ikhlas ke tak dengan aku. Yang penting, aku ikhlas dengan kau. Takpe kau cakapla, ape kau nak cakap pasal aku kat belakang. yela aku tahu aku dress up macam budakbudak tak style macam kau. Lagipun aku ni gemuk tak sedar dirikan.? Tapi aku tak kisah semua tu, as friend, aku akan bagi kau semangat untuk kau kejar cita-cita kau. Selagi aku hidup, selagi tulah aku akan cuba tolong dan bantu ape yang kau nak. Maafkan aku kalau ada salah silap pernah aku buat kat kau. Result SPM tak keluar lama lagi, be ready. In Shaa Allah ape yang kita hajat dan berdoa sebelum ni, akan terjadi kenyataan. In Shaa Allah, keputusan kita cemerlang. Amin. Kau kan nak jadi macam-macam :P
Alhamdulillah, Allah makbulkan doa aku. Aku gembira sangatsangat, bila kau cakap kau nak sambung belajar. Takdelah before this, kau cakap kau tanak belajarkan? Kuasa Allah jim. Be a good guy Jim, What if one day, aku takde? Kau rindu aku tak? Haha aku tahu soalan merepek tapi situasi tu kita semua akan lalui jugakkan? oh my im sad :'( Sentiasa ingat Allah, ingat jasa parents. Apabila kita ingat Dia, In Shaa Allah benda yang buruk orang nak buat pada kita, takkan terjadi. Sebab itu aku sayang kat kau, always pray :) Walaupun terpaksa, janji yang wajib kau dah tunaikan. Tak kisah kau ikhlas ke tidak. Be a good FA soon :P , i will help you with FA things. ok? Don't worry. I wish all your wishes come true. Keep believing in Allah and keep dreaming. Aku tak kisah kau nak couplecouple ni tapi jaga batas. As friend, i don't want to see you do a bad things. Ingat tu. Thanks for bringing me up, showed the wonders of life and be a good listener. I thanks to Allah, because we're being friend since 2007 even not to close on that time and i think you're not remember. Its about 6 years bro. Do you realize that? You will always be one of the greatest events that happened in my life. Sorry for all disappointments and wrong doings towards you. I wish all the best in your life. God bless.

P/S : Just so you know im fucking love you. Hahaha :D

Your friend,
Nur Muhammad Amin ( Am/Amin/Austin) :P

No comments:

Post a Comment