I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Alhamdulillah.

Assalamualaikum W.B.T, today 23.3.2012. Result SPM keluar. Alhamdulillah Amin dapat keputusan yang dapat ukirkan senyuman dibibir parents Amin. and Amin puas hati even tak sebaik straight A's. Keputusan Amin 4A- 4B+ , biasa je kan? kalau usaha lebih mesti dah straight A kan? tapi takpe Amin bersyukur sangat, mungkin Allah suruh Amin sentiasa usaha dengan lebih lagikan? Semua ni berkat doa Parents, adikberadik, keluarga, nenekku, my teachers, friends and myself. Amin terkejut sebab dapat result mcm ni, sebab sejak UPSR and PMR tak pernah dapat sebaik ni. Thanks to those yang telah ubahkan hidup Amin and naikkan semangat Amin. Hanya Allah SWT sahaja dapat balas jasa you all. In Shaa Allah, my journey don't stop here, i will continue and continue. Never quit and never give up. Keep moving forward and Believe in Allah.

P/S : Reason Amin share result Amin sebab surprise sebab dapat result mcm ni. Its so miracle Bukan berlagak atau menunjuk. Nak bercinta tu boleh tapi lebih fokuskan masa depan dulu, macam mana nak kahwin dgn orang korang sayang kalau tkde masa depan? betul tak? Yang kurang memuaskan tu, jangan give up. sebab masa depan anda sangat cerah. Allah always has plan something good for us right? Always pray and dekat diri dengan Allah. :)

#Quotesthatiliveby : Man Jadda Wa Jada - Siapa berusaha, pasti akan berjaya

No comments:

Post a Comment