I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

first day school

today is monday , 1.3.2011
hurm , bile nama diumumkan masuk kelas SI , peh trus takde mood , semangat , nak duduk kat kelas tu pun tanak . banyak masalah menempuh diri ku ini , mungkin ni dugaannya drpd Allah S.W.T . first family , kedua DIA , ketiga sekolah . drpd bnyak masalah lebih baik mati ;(
tapi hmmm , kalau boleh aku nak luahkan je apa yang aku rasa sekarang ni tp blogger ni public so secretla .
bila DIA keluar aku tahu aku sangat kerdil disisi nya , sbb keputusan yang hampehh , dia ST siaa . hurmm ,
kalau boleh nak je pindah sekolah tapi nak buat camne parents sume dah tetapkan sekolah kat situ so terima jela
tpi aku nak mpv , tadi dah mohon harap2 dapatlaa dgn izin Allah .
aku sekarang tengah lost , takde semangat , nak mati , takde mood , takde pendorong , aku boleh buat sekarang terima je hmm aku takut takbole bawa je sastera ni , tanak kecewakan parents lagi , i need pendorong to be good forever . Allah sajelah tapi pendorong di dunia aku jugak perlukan tapi malangnya sudah tiada hanya aku sahaja syok sendiri ;)
so guys prayer for me to be good , rajin and sebagainya laa . kk babaiiii . ;0

No comments:

Post a Comment