I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Woah , my result flying black and white colours !

ni lah aku bile dah down and blahblahblah 
Assalamualaikum today amik result kat sekolah dgn gangster tk pakai baju sekolah trus amik
dapatdapat je slip , amik kau Amin ! hahaha biarlah rahsiaa . keputusan mcm Astro , mcm mcm ada :)
so balik jumpa kawan gf aku ni , tanya dia result mariam berapa kan ? agak nak pengsan lah bile dah dengar ! 8A1B , woahh , im proud of you . tak mcm i nak jadi ape tah lah kan ? so to Aneesa Nasir , Hamizan Jais , Sharifah Fatimah , Fatin Mohd Rashid , Aina Bahari , Saliha Sal , Amirul Haziq and Rasyid Syed Aziz , congrats lah kan sebab straight A's  , to Nadia be patience okay , kau kena kuat meharungi ni sume tau , kau tengok aku ? walaupun result mcm tu orang kate ape sume "Wa kena Wa Relax" haha lagi satu "Lu Langsi Lu Mati" HAHAHAHAHAAHA . tapi tkdelah sesehappy mcm budak straight A mse drive kereta pun aku dah nak accident , haha sedih tau hahaha .  ! tadi aku buat solat syukur untuk korang sume , :) .tahniah yeeeeee . to Aneesa , Amin ada cakap nak bagi hadiah kan ? okay hadiahmu dilaksanakan tak lama lagi :) okaylah nak update bende lain , hahahaha :p . okay toodles bye . 

No comments:

Post a Comment