I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Hurmm :'( Imma Loser .

Assalamualaikum ,
today aku baca comment dia ngan kawan dia , 
Hm , Dia Dapat Teknik JB , pehhh :(
aku punya jealous plus sedih , kecewa pun ada , 
hmm dia apply sume . aku ni , satu hapak pun tak apply apeape ? nak stay kat uda je ke ? nnti dah keluar uda nak merempat kat mana ? :'(
takpela Amin , kau tak sepandai dia , sabar jela , mungkin dah ni takdir rezeki kau kan atau aku yang malas . ? 
hm yelaa . :'(
aku pun tak tahu kenapa ? :'(
dahlaa Amin , biarlah dia nak belajar kat mana , kalau dia stay uda pun dia tetap pandai . :) . 
aku ni ? Hurmm , kenapa aku kurang dari dia . hurm , :( .

Hurm :'( was laughing by clever people

No comments:

Post a Comment