I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Photoshoot Half Day :)






peace be upon to All ! :) .
woahh , my sis wake me and tell my friend come to my house ? i said who ? i see outside , is Haff Razizan and Bobol . Yeahhh , then aku ckap kejepkejap , nak mandi sumela kan , siapsiap sume , then geraklaa ke Villa Nabila :) . Woahh ! agak seram tapi kejap jee . ingat nak photoshoot hadira and haff , then tunggu2 , dira tk muncul jugak , takpelaa kitorang okay haff je not in the mood , so , ktorang jalan2 dan nak pegi rumah doktor , ! tapi tutup . doktor yang sakit jiwa tuu . then kitorang nak siasat ape ade dalam freemasons ! kat jalan thomson tuu . kan ade bangunan satu . mcm Ghostbusterlaa pulak . pastu budak2 ni keluar , aku tak sedap hati , sbb tempat tu panggil setan dan dajjal , pintu dia lock , kitorang ngintai laa kat lubang kunci tuu . ade meja mesyuarat , tapi atas taktahu laa . so kitorang geraklaa . haff hantar razizan ngan awek dia kat cs , aku bol and haff , pegi perling balik , so aku suruh haff hantar aku dulu then baru amik afyq and mmber2 diaa . . thats all . So long guys , byee . Hahaa

No comments:

Post a Comment