I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

When Bored I Do This





Assalamualaikum
Haihh , Bosannya , Aku ajak Amir and Amar lepak umah aku , dorang naik cab bayar guna duit syiling , haha . aku buatkan dorang blog jugak , dorang nak sangat , sbb awek dorang pun ada , Wahwahh . aku buat sume , pastu bosan lagi , ajar laa amir main guitar , lagu happy birthday , payah jugak ajar si mangkuk ni , Ajar and ajar , dapat jugak akhirnya , pastu aku taktahu nak buat ape , Amiklaa gmbar amir main guitar , amar main pc , and gmbar aku yang nonsense tuh , Hmm , yela hp takde credit so takdapat text you , Sorry so malam tuh mmg menyeronokkan aku , kitorang ym smpai pukul 1 . aku call diaa . kejap gaduh kejap gembira kejap merajuk haihh , you manja eh , ? Hahaa . okay ni url blog dorang and gmbar yang aku amik . end

No comments:

Post a Comment