I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Paramore I'm Coming ! ! ! ! !

Yeahh , at last korang datang jugak KL . datang date lepas PMR pulak tuu , mmg baguss . :) mcm dah2 tahu je aku nak datang , hehe , aku belum beli ticket lagi azzim ckap beli kat sane , kalau takbole mcm mane ni Hayley free entrance laa :( . tapi aku dah beli untuk jemputan khas kite iaitu SM *faham2 laa kann . Hehee . aku dah beli untuk dia , tapi aku harapan belum beli ? tapi dia taktahu bole pegi ke tak ? sebab ade date apetahhlaa kann , yelaa busy woman , so aku kena pegi ikut kehendak dia sebab nak sign hayley and baju hayley kottt ? entahlaa , apeape pun ni hadiah kedua dari aku pada diaa :)

No comments:

Post a Comment