I wish I was a Superman , I believe I can fly , and I Love My not exist Superwoman So Much .
! ATTENTION !
all the pics in my blog are 100% taken by me , unless stated otherwise and some songs in this blog is my cover.
This is my photoblog and my diary blog , all tears , joy and happiness will posts here and my photography things too . AWESOME!

Bored Day !






:( , Assalamualaikum , Pertama sekali saya ingin mengatakan , HAHA , mcm bongek jee :)
semalam aku pegi bandar petak ! so , aku nak Jumpa DIA ! Tapi , Mcam hampehh , Hmm Fizull punya pasal kitorang lembab gilee ! Sorry to amir and pojan sbb aku korang takdapat makan free kat Angsana , sorrylaa next time aku tak buat lagi , sorry syafiqah tak dapat hadir birthday party kau , btul ckap Ejat , Kalau dah janji ngan seseorang kena lah jumpa lagilagi awek sendiri ! :( ayat tuh buat aku sedar ! aku tak jumpa dia sbb masa tak mengizin kan aku dan dia dan ade sbb2 lainnn . ! :( . Sorry Honey , :( . forgive me , So insyallah next week kitorang date , WOHOOOO ! :) tak sabarlaa kott ! Hee :D .

No comments:

Post a Comment